Pianolessen

In mijn woonplaats IJmuiden geef ik pianolessen aan iedereen die wil beginnen met leren pianospelen, gevorderden, talentvolle leerlingen met conservatoriumambities, jong en oud. Gelegen aan de Zeeweg, in het zuidoosten van IJmuiden, is mijn locatie gemakkelijk bereikbaar voor iedereen uit IJmuiden, Driehuis, Velsen-Zuid, Velserbroek, Santpoort en omstreken.

De lessen stem ik af op wat de leerling het meest aanspreekt. Voor datgene dat je het leukste vind ga je vanzelfsprekend ook het meeste je best doen! Aan het conservatorium ben ik zelf opgeleid in het klassieke repertoire, maar ik geef met net zoveel plezier les in lichte muziek. De basis is voor iedere stijl hetzelfde en een C-majeurdrieklank bij Mozart verschilt niet van een C-akkoord in een popsong. Muzikale vorming, techniek, gehoortraining, noten lezen, het komt allemaal aan bod op een voor jou geschikte manier. Iedere leerling is anders en mijn manier van lesgeven pas ik aan op jouw mogelijkheden en wensen.

Lesgeven doe ik al ruim 20 jaar op privébasis en ook aan de Vrije Muziekschool Spaarne in Haarlem. Ieder jaar is er een voorspeelmiddag waar leerlingen voor familie en vrienden mogen laten horen wat ze geleerd hebben.

Naast pianolessen geef ik ook les in het begeleiden van andere instrumentalisten en zangers, of in het jezelf leren begeleiden. Daarnaast bied ik ook lessen aan in muziektheorie, noten lezen, akkoordenleer en solfège.

Je bent van harte welkom voor een proefles, gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven, klik op Contact of bel 06-12163466