Welkom

op de website van pianist Lodewijk Crommelin.

Het project met oude pianoconcerten van C Ph E Bach, Dussek en Ries was erg geslaagd! De optredens in het Rosa Spierhuis, de Singelkerk in Amsterdam en de Xaveriuskerk waren gedenkwaardige muzikale happenings, ook voor het publiek.

 

Op zondagmiddag 22 april is er een project van het Scarbo Pianistencollectief met een programma met als thema ‘Hommages’. De te spelen werken zijn muzikale eerbetonen aan andere personen, veelal componisten, wat in deze stukken vaak duidelijk hoorbaar is. Een concert om zeker bij te wonen, zie Agenda voor meer informatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: