Welkom

op de website van pianist Lodewijk Crommelin.

Het project van het Scarbo Pianistencollectief met de pianoconcerten van Beethoven was erg geslaagd! Met dank aan het onvolprezen orkest Sempre Animato. Hier is mijn optreden in de Dominicuskerk in Amsterdam terug te zien:

Op zondagmiddag 13 februari is er een concert van het Scarbo Pianistencollectief in de concertserie in Landsmeer met een programma met als thema Nadia Boulanger. Zij was de beroemdste muziekpedagoog van de twintigste eeuw. Een concert om zeker bij te wonen, zie Agenda voor meer informatie of kijk op https://zondagmiddagconcerten.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s